1039 Budapest, Madzsar József utca 1.

Elfelejtett jelszó
Elfelejtett felhasználónév
Kozmetika

Hevele Beáta - Kozmetikus, üzletvezető

A mi szakmánkat a folyamatos megújulás tartja örök mozgásban. Rohanó világunk gyors, hatékony és tartós megoldásokat követel, és nekünk ezeknek a követelményeknek kell megfelelnünk.

 

Fontosnak tartom, hogy a mindennapi munkám mellett folyamatosan részt vegyek tanfolyamokon, szakmai konferenciákon, rendezvényeken, ezzel gazdagítva tudásomat. A szakma iránti szeretetem és a bennem dolgozó hajtóerő motivál az ismeretek bővítésére, így általában ez határozza meg a kozmetikai kezelések változtatását.

 

A kezeléseket minden esetben bőrdiagnosztizálás előzi meg.  Minden alkalommal figyelembe veszem, hogy a bőrtípus az évszaknak megfelelően legyen kezelve, és a termékeknek - amelyekkel dolgozom - minél pozitívabb hatása legyen.

 

A tartós műszempilla tanfolyamot 2009-ben végeztem a Jane Beauty (USA) márkát forgalmazó cégnél, Szigetszentmiklóson. Régebben nem foglalkoztam a műszempillával (tincses, soros), mert idegenkedtem a nem természetes látványuktól. De megjelent a szépségiparban egy teljesen új technikára épülő, teljesen természetesnek ható 3Dimenziós műpilla. Sokan kételkednek ezek tartósságát illetően, hiszen mint mindent a szépségiparon belül, sajnos ezt is hamisítják. Silányabb minőségű műszempillák és ragasztók jelentek meg. Én vendégeim bizalmát azzal nyerem meg, hogy precizitásom mellett 2 hetes garanciában részesítek mindenkit. Közel 3 éves tapasztalatom azt mutatja, hogy aki hozzám jár műszempillára, az mindig visszatérő vendégem lesz.

 

Lugosi Szidónia - Kozmetikus

Jó érzés, ha olyan munkát végezhetek, amitől a nők látványosan vonzóbbá válnak. Vendégeimnek személyre szabott kezeléseket kínálok, legyen szó fiatalról vagy idősebbről. A szépség, bár mulandó tenned kell, hogy szinten tartsd és megőrizd.
Vendégeimet folyamatosan megújuló szolgáltatásokkal várom, korszerű ismeretekkel rendelkezve, hogy a legprofesszionálisabb kezelést kapják tőlem, testben és lélekben megszépülve, újjászületve. Munkámban fontos a minőség, a lelkiismeretesség és a nyugodt légkör. Sokan azt gondolják, hogy kozmetikai kezelésre csak a nőknek van szüksége, pedig a férfiak bőre is megérdemel egy kis törődést.
Érdemes már tinédzser korban is odafigyelni a megelőzésre.
Követem a kozmetikus szakma folyamatosan megújuló világát.
A Vagheggi kozmetikumok számomra egy új felvonás volt a premium kozmetikai termékek világában, nagyon örülök, hogy rátaláltam és a vendégeimnek is átadhatom.

Célunk: megőrizni, amit a természet adott, pótolni, amit megtagadott és még szebbé tenni, ami már megadatott. Egy kis odafigyelés és gondoskodás, nálam partnerre és biztos kezekre talál!

Sok szeretettel várok mindenkit kozmetikámban!

 

Jean D'Arcel arckezelések
Vagheggi arckezelések
3D tartós műszempilla

Mezoterápia

 

Ha szolgáltatásainkat ajándékba szeretné adni valakinek, válassza névre szóló
ajándékutalványunkat!

Ilyen egyszerűen választhat ajándékot szeretteinek! Az összeget tetszőlegesen a vásárló határozza meg.

Aki ajándékutalványban részesül, bármely szolgáltatásra levásárolhatja az
utalványon feltüntetett összeget!