1039 Budapest, Madzsar József utca 1.

Elfelejtett jelszó
Elfelejtett felhasználónév
Jean D'Arcel - kozmetika

Innovatív technológia a kozmetikában, a jövő!

KozmetikaMindig figyelek arra, hogy a legújabb hatóanyagokat vezessem be kozmetikai kezeléseimben. Amikor a tanfolyamokon részt veszek, mindig tanulok egy-egy új masszázs mozdulatot vagy új technikát, amelyekkel még jobbá válhatok a szakmámban. A vendégeim - nagy örömömre- igen kíváncsi természetűek, minden érdekli őket, ami a kozmetikámban folyik. Ezért számukra is érdekes lehet ez a cikk, amelyet azért tartok fontosnak közölni látogatóinkkal, hogy többet megtudhassanak rólam.

A tudomány végre kifejlesztette azokat az eszközöket, amelyekkel a molekulákat soha nem látott szintre csökkenthetik. Eddig a hatóanyagokat legkönnyebben és leggyorsabban injekció révén tudták bejuttatni a szervezetbe, ma már létezik olyan technológia, amellyel olyan termékeket képesek létrehozni, amelyek képesek behatolni a bőr mélyebb rétegeibe,  kellemetlen szúrások nélkül. A molekulát olyan szintre tudják csökkenteni, hogy az elég kicsi legyen ahhoz, hogy gond nélkül, teljes mértékben felszívódjon és működésbe lépjen a bőrben. Ez a nanotechnológia.
A jövő termékei képesek lesznek hatni a DNS-re, újraprogramozni a sérült sejteket, és könnyedén irányítják majd az elasztin és kollagén termelést.

Nanotechnológia a kozmetikámban: Jean D’Arcel

Renovar kit– növényi botox hatású kezelés
Collection Caviar kezelés
Man Derma Confort kezelés (férfiaknak)
Vitaminée Xtréme kezelés
Multibalance kezelés
Thalasso Visage kezelés
Naturelle kezelés (Bőrtisztítással)
ArcelMed fehérítő kezelés

 

Ha szolgáltatásainkat ajándékba szeretné adni valakinek, válassza névre szóló
ajándékutalványunkat!

Ilyen egyszerűen választhat ajándékot szeretteinek! Az összeget tetszőlegesen a vásárló határozza meg.

Aki ajándékutalványban részesül, bármely szolgáltatásra levásárolhatja az
utalványon feltüntetett összeget!