1039 Budapest, Madzsar József utca 1.

Elfelejtett jelszó
Elfelejtett felhasználónév
VAGHEGGI - kozmetika

A Vagheggi cég több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az esszencia olajok használatában, ez a tudás híres és tapasztalt bioenergetikusok és természetgyógyászok együttműködésből született. Az esszencia olajok a legkiválóbb hazai és nemzetközi termesztésből származnak, attól a pillanattól kezdve, hogy a Vagheggi kiválasztotta a minőséget: a teljesen természetes eredetű 100%-os tisztaságú esszencia olajakat. Az aromaterápia kifejezés egy híres gyógyszerész-kémikustól, Gattefossé –tól ered, tulajdonképpen az esszencia olajok belélegzésen keresztüli használatának tudománya és kutatás az egészségi állapot javítására. A Vagheggi cég teljes körű kozmetikai megoldásokat kínál, figyelembe véve az emberi természetet és a környezetet. Alkalmazásuk az arcbőrre és a testre egyaránt ajánlott (a YANG kivételével, amelyet nem szabad az arcra felvinni). Bármely életkorban alkalmazható, de a terhesség ideje alatt nem szabad használni.

Alkotóelemek és hatásuk: az esszenciaolajok a növények illó és aromatikus alkotórészei. Sajátosan aktív és átható anyagokat tartalmaznak, amelyek a bőrön, vagy inhaláció útján is gyorsan elterjednek. Minden esszenciaolajnak saját, kizárólagos természete és hatása van, egyedi összetételének köszönhetően.

Delay kezelés:

Komplett öregedést késleltető kezelés, már az első jelek megjelenésétől alkalmazható. Tartalmaz célzott hatóanyagokat és vitaminokat, amelyek megtartják és javítják a bőr állapotát, együttesen a hidratáló és regeneráló összetevőkkel.

Hatóanyagok és hatásaik: biotechnológiai úton előállított élesztőből kivont béta-glukán,  mikroszivacsos előállításban, amely egész napra garantálja a hatóanyag stabilitását.Stimulálja a kollagén szintézist,regenerálja a bőrt. E- vitamin, amely megvédi a bőrt a szabad gyökök ellen. PP vitamin és mezei zsurló kivonat serkenti a vérkeringést, elősegítve ezzel a méreganyagok távozását. A hialuronsav megőrzi a bőr megfelelő hidratáltságát és turgorát. Ránctalanító, stimuláló hatású, amely késlelteti a bőr öregedés tipikus jeleinek megjelenését.

Leginkább a téli, hideg időben ajánlom, mert amellett, hogy a bőrt táplálom a Delay ampullákkal, maszkkal, a kezelés során a vendég teljes kényeztetést kap, s egy 40 perces Kleopátra masszázsban részesül. Garantált a pihenés egy fáradt nap után!

 

 

 

4.800 Ft /1 óra 15 perc


DELAY MINI KIT RÁNCTALANÍTÁSHOZ ÉS A BŐR ÖREGEDÉSÉNEK MEGELŐZÉSÉHEZ
Komplett bőr öregest késleltető kezelés, már az első jelek megjelenésétől alkalmazható. Célzott hatóanyagokat és vitaminokat tartalmaz, amelyek stimulálják a kollagén termelést, késleltetik a bőr öregedését.

A MINI KEZELÉS:

  • DELAY 1 MASSZÁZS AMPULLA (2 db): könnyű, értékes olajokat tartalmazó ampulla, amely garantálja egy pihentető masszázs elvégzését anélkül, hogy zsíros érzetet adna.
  • DEALAY 2 INTERAKTÍV MASZK (2 db): különleges szövet-nemszövet maszk, hatóanyaggal átitatva.
  • A maszk használatával látványos ránctalanító hatást érhetünk el.
  • DELAY 3 LIFTING AMPULLA (2 db): azonnali, látványos bőrsimító, feszesítő és ránctalanító hatás.
  • DEKAY 4 BÉTA-GLUKÁNOS KRÉM (2x3 ml): béta-glukán alapú nappali krém, mikroszivacsos szerkezettel. A béta-glukán késleltetve és folyamatosan szabadul fel a bőr igényei szerint.

A MINI-KIT HASZNÁLATA
Az arcbőr megtisztítása, leradírozása és tonizálása után felviszem a Delay masszázs ampullát és egy 15-20 perces arcmasszázs következik. A masszázs után rásimítom a maszkot az arcra, és rajta hagyom 20 percig. A maszkkal áttörlöm a bőrfelszínt, majd átmasszírozom a bőrt könnyed mozdulatokkal. Ezután masszírozom be a Delay lifting ampullát a teljes felszívódásig. Végül Delay nappali krémmel zárom le a kezelést.

 

Ha szolgáltatásainkat ajándékba szeretné adni valakinek, válassza névre szóló
ajándékutalványunkat!

Ilyen egyszerűen választhat ajándékot szeretteinek! Az összeget tetszőlegesen a vásárló határozza meg.

Aki ajándékutalványban részesül, bármely szolgáltatásra levásárolhatja az
utalványon feltüntetett összeget!